Header beoordelingscommissie

De beoordelingscommissie

De leden van de onafhankelijke beoordelingscommissie zijn afkomstig uit de media, wetenschap, sportmarketing, NOC*NSF en KPN. Samen hebben zij een ding met elkaar gemeen: de liefde en passie voor sport. De beoordelingscommissie komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar om binnengekomen projectaanvragen te beoordelen.

Beoordelingscommissie leden

1 Arjen Boonstoppel
Arjen Boonstoppel

Arjen Boonstoppel is een grote bekende in de volleybalwereld. Hij werkte vele jaren als volleyballcoach in de Nederlandse eredivisie en op internationaal niveau en was hij vijf jaar lang topsportmanager van de nationale volleybalteams. Nu werkt hij als Prestatiemanager Teamsporten bij NOC*NSF.

2 Barbara Barend
Barbara Barend

Barbara Barend was in haar jeugd een groot sporttalent. Ze speelde voetbal in het In Nederlands meisjeselftal en werd in het district Amsterdam tenniskampioen. Barbara presenteerde onder meer de televisieprogramma’s Z@psport en Voetbal Insite en lanceerde in 2009 samen met haar vader Frits het sportmagazine Helden. Hierin worden sporthelden op bijzondere wijze geportretteerd en geïnterviewd.

3 Cees van Riel
Cees van Riel

Cees van Riel

Cees van Riel weet als hoogleraar Corporate Communications aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam alles van reputaties. Hij is daarnaast hoofdredacteur van 'Corporate Reputation Review', algemeen directeur van het 'Reputation Institute' en directeur-oprichter van het International Masters Program in Corporate Communications. Cees van Riel is groot fan van PSV en speelde hier zijn hele jeugd tot en met de A-selectie.

4 Frank den Wall Bakke
Frank van den Wall Bake

Sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake wordt gezien als één van de grondleggers van de professionele sportmarketing in Nederland. Al in 1978 richtte hij zijn eerste sportmarketingbureau op: Trefpunt Sports and Leisure Marketing. Sinds 2002 is hij directeur/eigenaar van Van den Wall Bake Consult.

7 Minke Booij
Minke Booij

Minke Booij heeft als hockeyster alle prijzen gewonnen die er te winnen zijn. Al op haar veertiende debuteerde ze in het eerste van Den Bosch, de ploeg waarmee ze elf keer landskampioen zou worden. Ook was ze lange tijd captain van het Nederlands hockeyelftal, waarmee ze onder meer goud veroverde op de Olympische Spelen in Peking in 2008. Minke heeft o.a. gewerkt bij de KNVB als manager vrouwenvoetbal en is sinds 2017 directeur van Spieren voor Spieren.

Patrick Wouters van den Oudenweijer
Patrick Wouters van den Oudenweijer

Patrick Wouters van den Oudenweijer is oprichter van het fullservice sportmarketingbureau House of Sports. Patrick is al bijna 30 jaar actief in de wereld van de sport en was in 1995 samen met Rintje Ritsma de oprichter van de eerste commerciële schaatsploeg. Daarnaast wierf hij onder meer bekendheid middels het behartigen van de belangen van vele bekende Nederlandse topsporters.

Mark Versteegen
Mark Versteegen

Mark Versteegen (1968), is Directeur Sponsoring bij KPN sinds 2010. Daarnaast is hij sinds 2013 ook directeur van het KPN Mooiste Contact Fonds en de bedenker van het TeamKPN Sportfonds.

Mark is een ervaren marketing- en communicatieprofessional, gespecialiseerd in strategische sponsoring, creatieve merkactivaties en de volledige uitvoering van het sponsorprogramma van KPN op alle belangrijke gebieden in Sport (KNVB en Eredivisie), Kunst & Cultuur (Rijksmuseum, Boymans van Beuningen en Concertgebouw) en maatschappelijke betrokkenheid (KPN Mooiste Contact Fonds en TEAMKPN Sportfonds)

KPN werd in 2011 en 2014 uitgeroepen tot 'Sponsor van het jaar' en Mark werd in 2012 genomineerd voor Sportmarketeer van het jaar en in 2015 door SponsorReport uitgeroepen tot meest invloedrijke sponsorprofessional van Nederland.

In de jaren 90 maakte Versteegen deel uit van het Nederlands Olympisch Windsurfteam. Mark woont in Bussum en heeft een zoon.