Header Teamkpnsportfonds

Bestuur

Michael Amiabel
Michael Amiabel, voorzitter

Michael Amiabel is al meer dan 30 jaar actief in de sponsorwereld. Het vak geleerd bij Frank van den Wall Bake, toen nog Trefpunt Sport & Leisure Marketing en vervolgens eindverantwoordelijk geweest, als Manager Int. Sponsorship Department, voor de sponsorstrategie van Heineken en Amstel wereldwijd bij Heineken International. Met name trots op mijn rol in de ontwikkeling van het Holland Heineken House tot een wereldwijd fenomeen. In 2007 het KPN Mooiste Contact Fonds bedacht en vervolgens, met dank aan KPN voor het vertrouwen, SE Consultancy opgericht. SE Consultancy is gebaseerd op de gedachte dat het voor bedrijven steeds moeilijker wordt om zich te onderscheiden.

2 Barbara Barend
Barbara Barend, secretaris

Barbara Barend was in haar jeugd een groot sporttalent. Ze speelde voetbal in het In Nederlands meisjeselftal en werd in het district Amsterdam tenniskampioen. Barbara presenteerde onder meer de televisieprogramma’s Z@psport en Voetbal Insite en lanceerde in 2009 samen met haar vader Frits het sportmagazine Helden. Hierin worden sporthelden op bijzondere wijze geportretteerd en geïnterviewd.

Pasfoto Daniella Koster
Daniella Koster, penningmeester

Daniella Koster is als penningmeester bij het TeamKPN Sportfonds betrokken, zij heeft verschillende finance manager posities bekleed binnen KPN en werkt nu bij Royal Flora Holland. Voor KPN werkte ze als register accountant bij EY. In haar jeugd heeft ze veel tijd doorgebracht op het hockeyveld, als fanatiek amateur sportster en actief lid in diverse commissies en een bestuursfunctie.

Ziezon dag 2019 spreker
Ed Bontrop, algemeen lid

Ed Bontrop is al bijna 40 jaar actief als (beach)volleyballer en trainer. Tevens is hij al 20 jaar actief in diverse stichtingen rondom topsport. Sinds 2006 werkzaam bij KPN in diverse managementrollen en daarin sinds 2013 actief als programmamanager voor KlasseContact en sinds 2017 manager van het TEAMKPN Sportfonds.