Terug

De beoordelingscommissie

Vorige / volgende:

De leden van de onafhankelijke beoordelingscommissie zijn afkomstig uit de media, wetenschap, sportmarketing, NOC*NSF en KPN. Samen hebben zij een ding met elkaar gemeen: de liefde en passie voor sport. De beoordelingscommissie komt minimaal twee keer per jaar bij elkaar om binnengekomen projectaanvragen te beoordelen.

Arjen Boonstoppel

Arjen Boonstoppel is een grote bekende in de volleybalwereld. Hij werkte vele jaren als volleyballcoach in de Nederlandse eredivisie en op internationaal niveau en was hij vijf jaar lang topsportmanager van de nationale volleybalteams. Nu werkt hij als Prestatiemanager Teamsporten bij NOC*NSF.

Barbara Barend

Barbara Barend was in haar jeugd een groot sporttalent. Ze speelde voetbal in het In Nederlands meisjeselftal en werd in het district Amsterdam tenniskampioen. Barbara presenteerde onder meer de televisieprogramma’s Z@psport en Voetbal Insite en lanceerde in 2009 samen met haar vader Frits het sportmagazine Helden. Hierin worden sporthelden op bijzondere wijze geportretteerd en geïnterviewd.

Cees van Riel

Cees van Riel weet als hoogleraar Corporate Communications aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam alles van reputaties. Hij is daarnaast hoofdredacteur van 'Corporate Reputation Review', algemeen directeur van het 'Reputation Institute' en directeur-oprichter van het International Masters Program in Corporate Communications. Cees van Riel is groot fan van PSV en speelde hier zijn hele jeugd tot en met de A-selectie.

Frank van den Wall Bake

Sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake wordt gezien als één van de grondleggers van de professionele sportmarketing in Nederland. Al in 1978 richtte hij zijn eerste sportmarketingbureau op: Trefpunt Sports and Leisure Marketing. Sinds 2002 is hij directeur/eigenaar van Van den Wall Bake Consult.

Eelco Blok

Bestuursvoorzitter Eelco Blok is KPN’er in hart en nieren en al ruim dertig jaar verbonden aan het bedrijf, waar hij in 1983 zijn carrière startte. Sinds 2004 maakt hij, met een korte onderbreking in 2005/2006, deel uit van de Raad van Bestuur van KPN. Eelco Blok speelde jaren professioneel ijshockey en is tegenwoordig actief zeiler.

Hans Koeleman

Hans Koeleman is sinds 2007 Director Corporate Communications & CSR bij KPN. Eerder werkte hij onder meer voor Ahold, Albert Heijn en Delta Lloyd. Hans is ook actief als adviseur en docent bij verschillende instituten voor onderwijs in PR en corporate communications.

Minke Booij

Minke Booij heeft als hockeyster alle prijzen gewonnen die er te winnen zijn. Al op haar veertiende debuteerde ze in het eerste van Den Bosch, de ploeg waarmee ze elf keer landskampioen zou worden. Ook was ze lange tijd captain van het Nederlands hockeyelftal, waarmee ze onder meer goud veroverde op de Olympische Spelen in Peking in 2008. Sinds kort werkt Minke bij de KNVB als manager vrouwenvoetbal.

Vorige / volgende: